Bewegingssessies

Bewegen voor kleuters in Poeke

Middenin de natuur in Poeke (Aalter) organiseer ik voor kleuters en kinderen van 1e t.e.m. 3e leerjaar bewegingssessies op zaterdagvoormiddag.

Voor wie?

Voor alle kinderen in de tweede en derde kleuterklas en kinderen van 1e t.e.m. 3e leerjaar die zin hebben om te dansen en te bewegen. Ook voor kinderen die graag een nieuwe activiteit proberen, maar dat heel spannend vinden.

Wat mag je verwachten?

Bewegen op muziek, verhalen, gedichten, in stilte, op de geluiden van de natuur… zoals jouw kind dat wil, kan of voelt. Dat doen we in een omgeving dichtbij de natuur van Poeke bos. We studeren geen pasjes in, maar laten onze fantasie de vrije loop. We wisselen actief bewegen af met momenten van rust en ontspanning.

Mijn aanpak is gebaseerd op deze drie pijlers:

Positiviteit

Plezier beleven, ontspannen… Alles wat je voelt, mag er zijn.

Expressie

Tot beweging komen vanuit opdrachten of een verhaal, tot expressie komen vanuit eigen fantasie en zo de motoriek en het lichaamsbewustzijn bevorderen. Elke week is er een nieuw bewegingsavontuur, een nieuw thema.

Geborgenheid

Kleine groep (max. 8 kinderen), op het tempo van jouw kind, bouwen aan zelfvertrouwen.

Als creatief danscoach, zorg ik voor een vertrouwde, veilige omgeving. Er is geen druk, we werken niet toe naar een prestatie. We gaan ervaringsgericht aan de slag en net dat bevordert de motoriek.

Met deze aanpak inspireer ik kinderen in het omarmen van hun eigen talenten, brengen we de verbinding tussen hoofd en lichaam in balans en bouwen we aan zelfvertrouwen.

Voor wie nog twijfelt! Niet doen! Deze bewegingssessie haalt het beste in je kleuter naar boven! Onze dochter vond het buitengewoon fantastisch! Dank je wel Eva voor deze mooie ervaring. Zelfs de locatie is perfect!

Praktisch

Locatie

De ontvangstruimte van de Hoeve middenin het prachtige Poeke bos.

Schooljaar 2024-2025 - data

Bewust bewegen voor kleuters
 

Nieuwe reeksen zijn gepland voor het schooljaar 2024-2025 op volgende data van 10.00 – 10.50 uur


Reeks najaar 2024 op zaterdag 21 september, 28 september, 5 oktober, 12 oktober, 19 oktober, 9 november, 16 november en 23 november 2024.

Reeks voorjaar 2025 op zaterdag 18 januari, 25 januari, 1 februari, 8 februari, 15 februari, 22 februari, 15 maart en 22 maart 2025. 

 
Bewust bewegen voor kinderen van 1e t.e.m. 3e leerjaar 

Nieuwe reeksen zijn gepland voor het schooljaar  2024-2025 op volgende data van 11.00 – 11.50 uur

Eerste reeks op zaterdag 28 september, 5 oktober, 12 oktober en 19 oktober 2024.

Tweede reeks op 1 februari, 8 februari, 15 februari en 22 februari 2025.

 

Prijs

  • 105 Euro voor 8 sessies (reeks voorjaar of najaar voor kleuters) – 175 Euro voor 16 sessies (reeks voorjaar en najaar voor kleuters)
  • 60 Euro voor 4 sessies voor kinderen van de lagere school (1e t.e.m. 3e leerjaar)

Inschrijven

Inschrijven via mail naar info@kindercoachpraktijkbloesem.be met de vermelding van de voornaam, naam en geboortedatum van jouw kind.

De lessenreeks gaat door bij minimum 5 inschrijvingen (en met een maximum van 8).

Gratis proefles?! Dat kan!

Liever eerst eens kennismaken of een gratis proefles proberen? Dat kan!

Meld je aan via info@kindercoachpraktijkbloesem.be.