Ervaringen

Hieronder lees je ervaringen van ouders die kozen voor een individueel coachingstraject voor hun kind.

Bloesem... bloemen van een boom laten bloeien, dat omschrijft écht wel wat Eva doet. Wij zagen onze zoon, die heel weinig zelfvertrouwen en een heel laag zelfbeeld had, helemaal openbloeien tot een kerel waarbij het 'negatieve' omgebogen werd. Wij zijn als ouders heel blij om terug een positieve zoon in ons midden te hebben, die gegroeid is in z'n denken en doen. Onze keuze om een afspraak te maken bij Eva was een spannende stap, maar de beste keuze die we maakten! En onbewust groeiden we mee als gezin.

Super bedankt voor het mooie afsluitende moment vandaag. Ik vond het echt mooi om te zien hoe E. het vertrouwen vond om de controle te nemen vandaag. Ze is elke sessie héél graag langsgekomen bij jou, en ik voelde na elke keer de ontlading bij haar. Bedankt voor de handvaten die je ons aangereikt hebt, ze geven wat meer houvast in mijn mama-zijn. En tenslotte ook dankjewel voor het vertrouwen dat we nu kunnen hebben om het nieuwe schooljaar aan te vatten.

Na even twijfelen of we onze zoon al dan niet een aantal sessies bij jou zouden laten volgen, ben ik blij dat we de stap hebben gezet. B. zegt zelf hier veel uit geleerd te hebben. Hij voelt zelf aan meer zelfvertrouwen te hebben. Wijzelf zien dat hij zijn gevoelens soms beter kan uiten. De grootste pieken die hij hierin had, zijn verdwenen. Het was fijn om te zien hoe graag hij de dinsdagavond bij jou kwam. Hij voelde zich er goed en veilig. In de auto zag ik dat hij vaak alles nog even liet bezinken. Wij vonden het mooi te zien hoe je B. inschatte, en hoe hij op het einde van de 'sessies' werd omschreven. Precies zoals hij is... Goed om dit als ouders nog eens te horen. Als je heel vaak samen bent, lijken al die mooie eigenschappen soms een evidentie! Terwijl we hier eigenlijk wat meer moeten bij stilstaan. Nog eens een dikke merci!

Niet alleen mijn dochter kreeg de hulp en ondersteuning, ook ik als mama werd begeleid en bijgestaan op elk ogenblik dat ik het nodig had. Het werd een mooi traject waarin zowel mijn dochter als ik zijn gegroeid door het vooral te luisteren zonder oordelen. Dat is de mooiste tip die ik als mama kon meekrijgen.​

Ik wil je oprecht bedanken voor de begeleiding van afgelopen periode. Zowel mijn dochter als ik hebben veel deugd gehad van de verbindende gesprekken en we hebben echt het gevoel dat onze meid een aantal grote sprongen heeft kunnen nemen.

Jouw persoonlijke benadering en de manier waarop je alles specifiek op hem hebt afgestemd, naar hem hebt geluisterd en hiermee aan de slag ging, hebben een ongelofelijke impact gehad. Het is geweldig om te zien hoe hij nu met meer vertrouwen zelf keuzes durft te maken. Door toedoen van die zeer persoonlijke aanpak, op maat van hem specifiek, gaf R. zelf onmiddellijk aan dat alles zeer vertrouwd aanvoelde. Je vermogen om een veilige en begripvolle omgeving te creëren, door kleine maar persoonlijke dingen heeft hem – als gevoelige jongen - heel hard geholpen om op zeer korte termijn ook zijn "pijnpunten", die voor hem van belang zijn, open met jou te delen. Al snel merkten we op dat hijzelf – in tegenstelling tot daarvoor – minstens nadacht over en ook bepaalde doelstellingen durfde te stellen en die ook met jou had gedeeld. Na de sessies en ook tijdens de duurtijd van de sessies, merkten we heel snel een verschil in de manier van uiten van emoties en het omgaan met moeilijke emoties en zelfvertrouwen. Op die manier was er ook – naar ons aanvoelen – bijkomende ruimte om over voor hem belangrijke zaken te praten. Door het delen van jouw aanpak, weten we nu ook dat "even uitzoomen" en hem helpen om op een andere manier naar een situatie te kijken, echt werkt voor hem. Héél wat progressie op zo een korte termijn. Wij waarderen ook de uitstekende opvolging en de regelmatig tussentijdse gesprekjes die steeds goed voorbereid waren. Deze momenten gaven ons niet alleen inzicht in R.'s vooruitgang, voelen en denken, maar stelden ons ook in staat om actief deel te nemen aan zijn ontwikkelings- en denkproces. Op die manier begrijpen we hem op vele gebieden net nog iets beter, waardoor we nog beter met hem kunnen communiceren. We merken dat R. veel meer rust heeft gevonden en de tools die jij hebt aangereikt om die rust te vinden, ook actief gebruikt. Het feit dat hij weet dat hij jou ook nadien nog kan bereiken, is een enorme grote meerwaarde. En uiteraard is dit ook voor ons zo. Je toewijding heeft niet alleen R., maar ook ons verrijkt. Bedankt om te zijn wie je bent en op die manier R. en ook ons te helpen!

Je nam veel tijd om onze zoon en ons gezin te leren kennen. Hierdoor ontdekte je wat fout liep (wat iets anders was dan wat wij dachten...) en kon je onze zoon én ons hierbij helpen. Door jouw tips en aanmoedigingen zitten we nu weer op een positief spoor. Dankjewel!

Met de hulp van Eva leerde onze zoon waar hij al zijn gevoelens precies voelt en samen gingen ze op zoek naar wat hem helpt als die emoties opkomen. S. begrijpt nu ook dat wat hij voelt helemaal oké is. Dankzij de tips en overlegmomenten gedurende het traject voelen wij ons als ouder ook bekwamer om na afloop van de coaching zelf met hem verder op pad te gaan.

Dankzij de hulp van Eva leerde ons zoontje beetje bij beetje zijn gevoelens onder woorden te brengen en vonden we manieren om hem te helpen wanneer de 'slechte gevoelentjes' de bovenhand nemen. "Ik ben blij dat ik Eva heb leren kennen" - dat waren de woorden van onze zoon op terugrit na de laatste sessie... dan weet je als ouder dat we iets bereikt hebben. Dankjewel Eva!

Na lang twijfelen nam ik contact op met Eva omdat onze dochter eigenlijk niet meer zonder haar beeldschermen kon. Zo blij dat wij in contact kwamen met Eva. Zowel onze dochter als ikzelf konden heel goed met haar praten. Steeds een luisterend oor en tips die ons zo veel hebben geholpen. Zo dankbaar dat we terug rust in ons gezin gevonden hebben.

Voor onze hoogsensitieve dochter hebben wij de hulp van Eva ingeschakeld. Onze dochter had veel aan haar hoofd. Ze had het heel moeilijk met situaties loslaten en relativeren. Denken en over analyseren deed ze té veel, wat voor haar ook heel vermoeiend was. Onze dochter was de 1ste gesprekjes nog wat gesloten, maar ze begon na verloop van tijd meer en meer te lossen. Tot haar laatste dag keek ze telkens heel hard uit naar haar momentjes met Eva. Eva is steeds heel geduldig, lief, rustig en heeft een fijne energie, kortom de perfecte gespreks- en luisterpartner 😉 Af en toe pleegden we eens telefonisch overleg. Wat voor ons heel nuttig was. Eva dacht mee na en gaf ons tips over hoe we met onze dochter haar struggles konden omgaan en hoe we hier op konden reageren. We zien verandering. Ze is minder angstig. Loslaten, relativeren, minder denken en analyseren lukt al veel beter. Het is allemaal wat "rustiger" geworden in haar hoofd. Ze "groeit". Bedankt voor je super gewaardeerde hulp!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!