Melkerijstraat 21, 9880 Lotenhulle

Ervaringen

Hieronder lees je ervaringen van ouders die kozen voor een individueel coachingstraject voor hun kind.

Na even twijfelen of we onze zoon al dan niet een aantal sessies bij jou zouden laten volgen, ben ik blij dat we de stap hebben gezet. B. zegt zelf hier veel uit geleerd te hebben. Hij voelt zelf aan meer zelfvertrouwen te hebben. Wijzelf zien dat hij zijn gevoelens soms beter kan uiten. De grootste pieken die hij hierin had, zijn verdwenen. Het was fijn om te zien hoe graag hij de dinsdagavond bij jou kwam. Hij voelde zich er goed en veilig. In de auto zag ik dat hij vaak alles nog even liet bezinken. Wij vonden het mooi te zien hoe je B. inschatte, en hoe hij op het einde van de 'sessies' werd omschreven. Precies zoals hij is... Goed om dit als ouders nog eens te horen. Als je heel vaak samen bent, lijken al die mooie eigenschappen soms een evidentie! Terwijl we hier eigenlijk wat meer moeten bij stilstaan. Nog eens een dikke merci!

Met de hulp van Eva leerde onze zoon waar hij al zijn gevoelens precies voelt en samen gingen ze op zoek naar wat hem helpt als die emoties opkomen. S. begrijpt nu ook dat wat hij voelt helemaal oké is. Dankzij de tips en overlegmomenten gedurende het traject voelen wij ons als ouder ook bekwamer om na afloop van de coaching zelf met hem verder op pad te gaan.

Niet alleen mijn dochter kreeg de hulp en ondersteuning, ook ik als mama werd begeleid en bijgestaan op elk ogenblik dat ik het nodig had. Het werd een mooi traject waarin zowel mijn dochter als ik zijn gegroeid door het vooral te luisteren zonder oordelen. Dat is de mooiste tip die ik als mama kon meekrijgen.​

Dankzij de hulp van Eva leerde ons zoontje beetje bij beetje zijn gevoelens onder woorden te brengen en vonden we manieren om hem te helpen wanneer de 'slechte gevoelentjes' de bovenhand nemen. "Ik ben blij dat ik Eva heb leren kennen" - dat waren de woorden van onze zoon op terugrit na de laatste sessie... dan weet je als ouder dat we iets bereikt hebben. Dankjewel Eva!

Je nam veel tijd om onze zoon en ons gezin te leren kennen. Hierdoor ontdekte je wat fout liep (wat iets anders was dan wat wij dachten...) en kon je onze zoon én ons hierbij helpen. Door jouw tips en aanmoedigingen zitten we nu weer op een positief spoor. Dankjewel!

Ik wil je oprecht bedanken voor de begeleiding van afgelopen periode. Zowel mijn dochter als ik hebben veel deugd gehad van de verbindende gesprekken en we hebben echt het gevoel dat onze meid een aantal grote sprongen heeft kunnen nemen.

Voor onze hoogsensitieve dochter hebben wij de hulp van Eva ingeschakeld. Onze dochter had veel aan haar hoofd. Ze had het heel moeilijk met situaties loslaten en relativeren. Denken en over analyseren deed ze té veel, wat voor haar ook heel vermoeiend was. Onze dochter was de 1ste gesprekjes nog wat gesloten, maar ze begon na verloop van tijd meer en meer te lossen. Tot haar laatste dag keek ze telkens heel hard uit naar haar momentjes met Eva. Eva is steeds heel geduldig, lief, rustig en heeft een fijne energie, kortom de perfecte gespreks- en luisterpartner 😉 Af en toe pleegden we eens telefonisch overleg. Wat voor ons heel nuttig was. Eva dacht mee na en gaf ons tips over hoe we met onze dochter haar struggles konden omgaan en hoe we hier op konden reageren. We zien verandering. Ze is minder angstig. Loslaten, relativeren, minder denken en analyseren lukt al veel beter. Het is allemaal wat "rustiger" geworden in haar hoofd. Ze "groeit". Bedankt voor je super gewaardeerde hulp!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!