1-1 coaching

Individuele coaching op maat voor kinderen en jongeren van 6 tot 14 jaar

Elke ouder wil zijn kind graag zien opgroeien tot een volwassene die met beide voeten op de grond staat. Een zelfstandig individu, die eigen keuzes durft maken en zijn mening durft delen. Iemand die oprecht kan genieten van kleine dingen. Maar soms loopt het traject naar groot worden, niet zoals verwacht. Er komen enkele struikelblokken op de weg, misschien zelfs binnen je gezin, waardoor je kind zich niet meer zo goed voelt.  Binnen Kindercoachpraktijk Bloesem kunnen kinderen en jongeren van 6 tot 14 jaar terecht voor individuele coaching in regio Aalter.

Ik focus me op kinderen die zich steeds aanpassen aan de situatie, omgeving of aan anderen.

Herken jij jouw kind in één of meerdere van deze situaties? 

  • Mijn kind laat zich makkelijk meeslepen door zijn of haar vrienden. Ze kiezen bijvoorbeeld steevast de sport of hobby van hun vrienden, maar als ouder twijfel je of het echt iets voor hen is. Ze vinden het moeilijk om eigen keuzes te maken en volgen de keuze van een broer of zus, vriend… 
  • Mijn kind wil steeds de problemen tussen anderen oplossen door te onderhandelen en voelt zich daarom soms heel eenzaam.  
  • Bij activiteiten staat mijn kind vaak aan de zijlijn. 
  • De juf of meester omschrijft mijn kind als heel stil in de klas. 
  • Wij zien thuis dat ons kind vaak panikeert bij het leren van nieuwe dingen en het lijkt heel onzeker. Het legt de lat voor zichzelf heel hoog. Het gaat heel perfectionistisch te werk. 
  • ‘s Avonds vindt mijn kind het moeilijk om in slaap te vallen en piekert het nog lang. 
  • Mijn kind is onzeker over zijn/haar uiterlijk en heeft weinig zelfvertrouwen. 
  • Examenperiodes zijn steevast momenten waarop iedereen thuis op eieren loopt en spanning in de lucht hangt.

Momenten waarop jij als ouder je mogelijks zorgen maakt en op zoek gaat naar steun en begeleiding. Als je in bovenstaande stellingen je kind herkent, neem dan vrijblijvend contact op.


Volg je gevoel en laat ons kennis maken. Laat me toe even met jullie mee te kijken.