Melkerijstraat 21, 9880 Lotenhulle

Hi! Ik ben Eva...

… en samen met mijn man en onze twee zonen wonen we in het gezellige Lotenhulle (Aalter).  

Met de geboorte van onze zonen en het drukke leven daarrond, zocht ik jarenlang naar balans. Je weet wel… de work-life balance, maar ook gewoon tijd voor ons gezin én voor mezelf. Dat bleek niet altijd even gemakkelijk…  

Door mezelf doorheen de jaren beter te leren kennen en met de kansen en steun die ik kreeg, heb ik geleerd dat je gevoelig en empathisch zijn ook als troef kan inzetten op voorwaarde dat je je eigen grenzen kan aangeven. Door daarbij stil te staan en mensen die op mijn pad kwamen toe te laten, vond ik gaandeweg een passie terug: het welzijn van kinderen en jongeren. Ze hebben ons namelijk zoveel te vertellen. Daarom hakte ik in 2020 de knoop door en startte aan de opleiding tot kindercoach bij De Kunst van Kindercoaching.

 

Ik word oprecht gelukkig als ik kinderen en jongeren kan inspireren in het omarmen van hun eigen talenten, zodat ze met een gezonde portie zelfkennis en zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaan, waarbij de verbinding tussen hoofd en lichaam terug in balans gebracht wordt.

 

Mijn hobby’s? Dansen! Maar je vindt me op een zonnige dag met een goed boek (of schetsboek) in de tuin. Ook met een wandeling in de natuur kan ik mijn batterijen opladen.

Ik geloof dat met het geven van tijd en ruimte aan kinderen en jongeren, ze de uitdagingen die op hun pad komen, aan kunnen. Het geeft hen de kans om hun talenten te ontdekken en om open te bloeien.

Opleidingen

Kindercoach bij De Kunst van Kindercoaching

Creatief Danscoach met kinderen bij Arterre Opleidingscentrum

De kracht van spel bij Goud Eerlijk