Rust, samenzijn en verbinden

Lieve ouder,

Ik wens jullie een eindejaarsperiode toe waar rust, samenzijn en verbinden voorop staat. Waar je de tijd neemt om echt te kijken en te luisteren naar de meest waardevolle creaties op aarde… die prachtige kinderen en jongeren.

Hoe ga jij verbinden in deze eindejaarsperiode?
– Samen naar buiten trekken
– Ravotten in de tuin of in het bos
– Samen creatief bezig zijn
– Vuur maken en warme chocolademelk drinken
– Gezelschapsspelletjes spelen
– Op een ‘pyjamadag’ hangen in de zetel en naar de vogels buiten kijken.
– Elkaar verhalen vertellen
– Samen bakken of koken
– …

Of misschien zoek je wel een leuke manier om samen met het gezin terug te blikken op het voorbije jaar en maak je plannen voor het komende jaar? Vraag de GRATIS PRINTABLE ‘Samen terugblikken op 2022’ op door je in te schrijven op mijn nieuwsbrief. Je ontvangt een mail met de printable na 1 uur (check zeker ook je ongewenste mails!). Druk het document af, knip de strookjes en stop ze vervolgens in een mooie pot en haal er om beurten één van de 16 vragen of opdrachten uit. Sta samen even stil tijdens een gezellig moment en laat je vervolgens verrassen door de prachtige gesprekken die ontstaan.

Wat ga jij doen deze periode? Wat je ook kiest… laat je smartphone wat verder van je liggen of schakel die es uit. Bewaar mooie herinneringen van het samenzijn in je hart.

En dat is exact wat ik ook ga doen. Ik ga er even tussenuit. Ik ben terug bereikbaar vanaf maandag 9 januari. Ik zie & hoor je heel graag dan terug.

Liefs,
Eva